Over ons

Op 1 april 2013 zijn mijn vrouw (Thuy) en ik begonnen met het maken van Vietnamese loempia’s naar het recept van mijn schoonmoeder uit Ho Chi Minh City in Vietnam. Wij hebben ons uiterste best gedaan de lekkerste loempia’s van Nederland te maken en hebben daar aardig succes in geboekt!
In de loop der jaren hebben wij onze loempia’s en sauzen steeds meer geperfectioneerd door te luisteren naar onze klanten en elke keer de kwaliteit eisen te verhogen. Dit heeft naar onze mening geresulteerd in overheerlijke loempia’s.
Naast onze loempiakraam zijn wij in 2015 ook begonnen met een frietkraam op de dijk in Volendam waarbij wij veel ervaring hebben opgedaan in het werken met verse friet en snacks. Daardoor is een combinatie ontstaan van een loempiakraam met verse friet en enkele snacks.
De Vietnamese loempia’s en snacks worden op ambachtelijke wijze door mijn vrouw bereid. Daarnaast werken wij met verse friet en snacks.
Sinds 2020 zijn wij ook begonnen met traditionele Vietnamese broodjes Banh Mi. Wij krijgen steeds meer vraag naar deze broodjes en zullen in de toekomst meerdere varianten hiervan aanbieden.
Onze passie is om Nederland meer te laten proeven van de Vietnamese cultuur dan de standaard loempiakraam en hier zullen wij ons de komende jaren voor inzetten.